Projecten

Je Eigen Droomhuis
SBS 6

Presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum volgen in Je eigen droomhuis Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis.

Tot Elkaar Veroordeeld
NPO 1 – KRO/NCRV

Jan Kooijman kijkt mee met een hondentraining in een forensisch-psychiatrische kliniek. Tijdens deze training worden verwaarloosde of onhandelbare asielhonden gekoppeld aan forensisch psychiatrische cliënten.

ASC Keurmerk
content video

Deze productie is tot stand gekomen door het collectief. Raw Media Hounds heeft de audio nabewerking voor Gain Design geleverd. Gain Design heeft de animatie voor dit project gemaakt en zit in mijn collectief van professionals die onder andere uw vormgeving kan verzorgen!

VIVA Pillow Talk
NET5

In VIVA Pillow Talk worden onthullende bevindingen uit onderzoek van VIVA voorgelegd aan tien onbekende en vijf bekendere stellen. Wie van jullie doet thuis de rotklusjes? Wie is de romanticus? En hoe zit het met de seks? De koppels reageren met smeuïge anekdotes, gênante voorvallen of juist hele lieve romantische gebeurtenissen.

Het Kinderziekenhuis
NET5

In Het Kinderziekenhuis worden de patiëntjes, hun ouders, artsen en verpleegkundigen op verschillende afdelingen van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht gevolgd.

Heren Uit De Kleren
Telegraaf Vandaag

Zes sexy mannen met overdag een doodnormale baan, dromen ervan om ‘s avonds het podium op te gaan met een verleidelijke act. Maar een podiumbeest word je niet zomaar. Een zwaar opleidingstraject onder begeleiding van manager Marc en top choreograaf Roy zal bepalen voor wie deze droom werkelijkheid wordt.

Neem contact met ons op:

Raw Media Hounds

Telefoon: +31651992560

email: info@rawmediahounds.com

kvk: 39092464

 

Adres:

Stadswerf 28

1354 CB Almere

Nederland